Om oss

Tregården ligger på idylliske Persaunet i Trondheim, mellom bydelene Tyholt, Lade, Strindheim og Rosenborg. Restauranthuset var forlegning for den norske marinen i 55 år, og Standkvarter for Regiment Sør-Trøndelag fra 2000-2002.

I dag er militærleiren omgjort til et barnevennlig boligområde med eget restauranthus. Huset inneholder også møte- og selskapsrom med kapasitet på inntil 300 gjester.

Tregården Restaurant AS drives i dag av brødrene Kolstad, Stein Morten og Steffen. Tilsammen  har vi bakgrunn fra bl.a. Bryggen Restaurant, Den Gode Nabo, Credo Restaurant, Krambua, og Le Bistro for å nevne noe.

Vi ønsker velkommen som vertskap til Tregården. Våre flotte selskapslokaler egner seg meget godt til konfirmasjon, Minnesamvær, jubileum, bryllup, barnedåp eller en samling av venner som har noe å feire. Vi kan være ditt vertskap i de fleste faser i livet.
I andre etasje har vi storsalen som vi kan dekke til 110 gjester. Vi har også en bar i tilknytting til storsalen som vi også kan dekke til ca 30 gjester. 
Storsal
I første etasje har vi 2 mindre rom som vi kan dekke til henholdsvis 20 og 24 personer. Disse rommene ligger i tilknytning til restauranten Tregården Rotisserie. Ved siden av Rotisseriet har vi vår nest største sal som vi kan dekke til 60 personer.

Konseptet for restauranten er ærlig, ekte, tøft og enkelt, med fokus på skikkelig kjøtt som lammeknoker, entrecote, svineknoker, burgere og kylling.

Vi satser på et matkonsept som røft og rustikk, med gode smaker som skal treffe alle. Velkommen til din nabolagsrestaurant på Persaunet.