Arrangement på Tregården.

Tregården Selskapslokaler tilbyr flott lokaler og lager en fin ramme for ditt neste arrangement. Hjertelig velkommen som gjest på Tregården

Bryllup:

Tregården er som skapt for bryllup og vi har lang erfaring med å kjøre bryllupsmiddager. Vi har skreddersydde pakker og gode ideer for gjennomføring av bryllupet.

Festsalen i andre etasje kan romme opp mot 100 gjester og hvis antallet tillater det kan vi dekke med runde bord som vil gi en fin ramme. I samme etasje har vi ett tilstøtende rom med bar som inngår i leien. Storsalen har også scene som kan benyttes til innleid musikk/underholdning. Vi har også andre lokaler som egner seg godt til mindre bryllup så det er bare å ta kontakt.

Hvis været tillater det, har vi også en flott uteservering som fungerer som mottagelse av gjestene og vi kan servere aperitiff. Vi har også arrangert bryllupsseremoni utendørs her på Tregården. Meny kan lastes ned her

Jubileum

Minnesamvær:

Mange samler familie og venner etter begravelsesseremonien til et minnesamvær.
Det er en tradisjon som er med på å skape et verdig, siste minne om den som har gått bort.
Vi har flere flere lokaler som er godt egnet for minnestunder.
Lokalene våre rommer alt fra 10 til 120 personer og har hvert sitt særpreg. Tregården er lokalisert på gamle Persaunet Leir. Vi tilbyr gratis parkering.

Vi tilbyr en komplett løsning, inklusive kaker, kaffe, te, oppdekking og servering.
Vi har klargjort noen alternativer som inneholder det som er naturlig på en slik dag.
Skulle dere ha andre ønsker er det bare å ta kontakt. klikk her for meny