Fristelser fra grillen

Vi kan by på lekre, saftige og møre smaksopplevelser fra vår rotisseriegrill.

Er du kjøttelsker og besøker Tregården, anbefaler vi på det varmeste å teste ut kjøtt fra rotisseriet.

Supersaftig og mørt på innsiden, og crispy og smakfullt på utsiden.

Rotisseriet

Tregården benytter en rotisseriegrill ved tilberedning av kjøtt, noe som resulterer i særdeles utsøkt kjøttkvalitet. Enten du velger kylling, entrecote, spareribs eller svineknoke, kan vi garantere deg en kjøttopplevelse helt utenom det vanlige.

Er du kjøttelsker og besøker Tregården, anbefaler vi på det varmeste å teste ut kjøtt fra rotisseriet.

På en rotisserigrill roterer kjøttet konstant på et spyd, noe som gjør at saftene i kjøttet ikke renner ut. Dette er årsaken til det saftige resultatet. Grillen sørger samtidig for at skorpen på kjøttet blir sprø og god.